Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Ντιακιτέ ο Ολυμπιακός και… τέλος!

ΦΩΤΟ OLYMPIACOS.ORG.
ΦΩΤΟ OLYMPIACOS.ORG.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι ο Ντρισάν Ντιακιτέ, όπως ανακοίνωσαν το βράδυ της Δευτέρας οι “ερυθρόλευκοι”. Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να κάνουν την μεγάλη έκπληξη με τον “πιντουρίκιο”, αλλά η… βόμβα δεν έσκασε ποτέ. Τέλος οι μετεγγραφές, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με την… βούλα ο Ντρίσα Ντιακιτέ με την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ να προχωρά αργά το βράδυ της Δευτέρας την μεταγραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστή από το Μάλι.

Ο παίκτης πέρασε την Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν για μονοετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για άλλο έναν χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής που πήρε το νούμερο ” 22″ θα ξεκινήσει από την Τρίτη την ατομική προπόνηση, ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο το συντομότερο δυνατό.

Η ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό επισημαίνει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντρίσα Ντιακιτέ για τα επόμενα 1+1 χρόνια»

Όσον αφορά την περίπτωση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, οι Πειραιώτες κατέθεσαν την πρόταση τους για την απόκτηση του, αλλά δεν υπήρξε θετική εξέλιξη (δεν ήρθε κάποια απάντηση), ενώ την ίδια ώρα ο μάνατζερ του πρώην αρχηγού της Γιουβέντους συνομιλούσε με τους υπεύθυνους της Σίντνεϊ. Για τον παίκτη έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και η Σαουθάμπτον.

Μετά και την αρνητική τροπή στο θέμα Ντελ Πιέρο (φυσικά το όνομα του δεν υπήρχε ανάμεσα στους “εκλεκτούς του Ζαρντίμ για το Τζάμπιονς Λιγκ), από τον Ολυμπιακό τόνιζαν πως λανθασμένα το θέμα πήρε έκταση καθώς απλά βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του Ιταλού σούπερ σταρ! Επίσης τόνισαν πως με την απόκτηση του Ντιακιτέ δεν πρόκειται να γίνει κάποια άλλη μετεγγραφή παίκτη.

Εκτός… Ευρώπης Τάτος, Βλαχοδήμος και Ζαραδούκας

Μεταγραφή στις καθυστερήσεις – Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ντιακιτέ (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε