Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Απίστευτες ατάκες Μελισσανίδη: “Φοράνε φουρό! Αλβανικές κ…ς είναι αυτές”!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με αφορμή τις διαρροές του Ολυμπιακού για την χορηγία του ΟΠΑΠ. Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ΑΕΚ, ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” είπε μεταξύ άλλων: “Βεντέτα ανοίγω μόνο με μάγκες”!

Ο “πόλεμος” μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού ή καλύτερα Μελισσανίδη – Μαρινάκη μόλις ξεκίνησε. Μετά τις διαρροές του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τις οποίες δεν θα δεχθούν την χορηγία του ΟΠΑΠ λόγω της εμπλοκής του Δημήτρη Μελισσανίδη, η απάντηση ήρθε άμεσα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης της νέας φανέλας της ΑΕΚ, ο “Τίγρης” απάντησε σε όσα αναφέρουν οι “ερυθρόλευκοι” κύκλοι, χωρις πάντως να αναφέρει να αναφέρει τη λέξη Ολυμπιακός ή Μαρινάκης:

«Στο καλό. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με καμία ομάδα. Ούτε με Παναθηναϊκό ούτε με Ολυμπιακό. Εγώ τα βάζω με άντρες όχι με αυτούς που φοράνε φουρό και δεν πήγαν στον ελληνικό στρατό. Δεν ασχολούμαι. Αλβανικές κουράδες είναι αυτές.  Ας μου στείλουν γραπτώς ότι δεν θέλουν την χορηγία. Όχι με πόλεμο από τις εφημερίδες. Η “SportDay” είναι όργανο του. Με τσίου τσίου και νεροπίστολα νομίζουν ότι θα έρθουν; Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Βεντέτα ανοίγω μόνο με μάγκες. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ” Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να προσθέσει με νόημα: «Αυτοί τελειώσανε!».

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ (photos) – Στο 1,9 εκατ. ευρώ η χορηγία απ΄τον ΟΠΑΠ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε