Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αργυρό μετάλλιο στη σκυτάλη και νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Αργυρό μετάλλιο στη σκυτάλη και νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Την 4η θέση με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 07:16.85 σημείωσε η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου στο αγώνισμα των 800μ. επιφάνεια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νέων/Νεανίδων που διεξάγεται στο Σέτσιν της Πολωνίας.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μετά την άσχημη εμφάνισή της την Τετάρτη (10/7) στο αγώνισμα των 1500μ. που έχει ωστόσο την εξήγησή της και οφείλεται σε μία σοβαρή ίωση που την ταλαιπώρησε, θύμισε τον… καλό εαυτό της, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα και η οποία την έφερε πολύ κοντά στο χάλκινο μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καλογεροπούλου βελτίωσε το δικό της ρεκόρ, καθώς το προηγούμενο ήταν 07:18.33 και το οποίο είχε σημειώσει πέρσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Γκρατς της Αυστρίας. Μάλιστα, τότε, της είχε χαρίσει τη 2η θέση, απόδειξη της βελτίωσης που παρουσιάζουν οι αθλητές του εξωτερικού χρόνο με το χρόνο…

Η Καλογεροπούλου ανέβηκε πάντως στο βάθρο, μαζί με τις Χρηματοπούλου, Μπαρμπακυριάκου και Αγαπητού, με τις οποίες συνέθεσε την τετράδα στη σκυταλοδρομία 4×100μ. επιφάνεια. Ο χρόνος ήταν 02:52.51 που έφερε την Ελλάδα στη 2η θέση. Η δε Καλογεροπούλου συνέβαλλε σημαντικότατα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου καθώς είχε τον υψηλότερο χρόνο με 00:42.12.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε