Αθλητικά

Australian Open: Πρόκριση για Δέσποινα Παπαμιχαήλ, πρόωρος αποκλεισμός για Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ επικράτησε της Ρέκα Λούκα Γιάνι με 2-0 σετ και έκανε το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό του Australian Open. Αντίθετα, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αποκλείστηκε πρόωρα από την Μαρίνα Μπασόλ Ριμπέρα.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (Νο. 158 στην παγκόσμια κατάταξη) πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νο 111 του κόσμου Ρέκα Λούκα Γιάνι επικρατώντας με 6-1, 6-0 για τον 1ο προκριματικό γύρο του Australian Open σημειώνοντας παράλληλα των πρώτη νίκη καριέρας στη διοργάνωση.

Η 29χρονη πρωταθλήτρια, σφράγισε την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σέρβα και Νο 153 του κόσμου Όλγα Ντανίλοβιτς.

Η Γραμματικοπούλου από την πλευρά της ηττήθηκε από την Ισπανίδα και Νο 125 του κόσμου, Μαρίνα Μπασόλ Ριμπέρα, με 6-2, 6-1 μέσα σε 70 λεπτά για τον 1ο προκριματικό γύρο του Australian Open μένοντας πρόωρα εκτός διοργάνωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS