Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Έγινε η νύχτα μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια! ΑΠΟΘΕΩΣΗ για την Κυπελλούχο ΑΕΚ

Έγινε η νύχτα μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια! ΑΠΟΘΕΩΣΗ για την Κυπελλούχο ΑΕΚ

Έκρηξη χαράς και η νύχτα δεν άργησε να γίνει… μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια! Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι ο πρώτος σταθμός της αποστολής της ΑΕΚ μετά τη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Ολυμπιακού με 2-1 εκτός από την ιστορική της έδρα;

Λίγες ώρες αφού οι παίκτες της Ένωσης πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά (είναι οι περισσότεροι βέβαια) την κατάκτηση του τίτλου (έστω και σε έναν τελικό παρωδία που μόνο ντροπή μπορεί να είναι για το ποδόσφαιρο, αυτό δεν μειώνει ούτε τη χαρά ούτε την επιτυχία), η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ήταν πια λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα όταν το πούλμαν που μετέφερε τους Κυπελλούχους Ελλάδας έφτασε στην ιστορική έδρα της ΑΕΚ. Και εκεί περίμεναν τον Στέλιο Μανωλά (που μπήκε στο… κλαμπ εκείνων που έχουν κατακτήσει το Κύπελλο και ως παίκτες και ως προπονητές) και τους παίκτες του χιλιάδες οπαδοί της ομάδας σε ντελίριο!

Τα καπνογόνα είχαν ήδη κάνει τη νύχτα μέρα. Και τα συνθήματα αποθέωσης δεν σταμάτησαν λεπτό! Στο πάρτυ συμμετείχαν, φυσικά, και οι ίδιοι οι παίκτες της ΑΕΚ, με πρωτοστάτες τους Αραβίδη και Μάνταλο. Ο πρώτος μάλιστα σκαρφάλωσε και στην οροφή του πούλμαν για να πανηγυρίσει μαζί με τους οπαδούς!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε