Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Συναγερμός στο “Ολντ Τράφορντ”! Υποπτο πακέτο στην κερκίδα – Εκκενώθηκε το γήπεδο! Αναβλήθηκε ο αγώνας – Οι οπαδοί… κοροϊδεύουν τον Τζιχάντι Τζον

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

 – Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί ύποπτο πακέτο στη βορειοδυτική πλευρά του γηπέδου και εκκενώθηκαν δύο κερκίδες
-Βρετανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι πρόκειται πράγματι για βόμβα και πως θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη
– Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επρόκειτο να παίξει με την Μπόρνμουθ
– Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί για λόγους ασφαλείας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα
– Πρόκειται για συναγερμό ασφαλείας και όχι για συναγερμό φωτιάς
– Οι εξέδρες έχουν ήδη αδειάσει και οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ το… έριξαν στην πλάκα τραγουδώντας κοροϊδευτικά συνθήματα για τον Τζιχάντι Τζον.
– Συνεχής ενημέρωση
 

Οι παρουσιαστές του Sky Sports προσπαθούσαν να περιγράψουν τι συμβαίνει.

Επίσημη ενημέρωση από το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου δεν υπάρχει, κι αυτό που λένε στους δημοσιογράφους είναι ότι διαχειρίζονται το “περιστατικό”, ενώ η “Telegraph” ανέφερε αρχικά ότι πρόκειται για “code red” περίπτωση. Δηλαδή, αρκετά επικίνδυνη.

Ο Τιερί Ανρί, ο σχολιαστής Εντ Τσάμπερλάιν, ο πρώην Σκοτσέζος ποδοσφαιριστής Γκρέιαμ Σούνες και ο Τζέιμι Γκάραχερ ανακοίνωσαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους στο στούντιο του Sky Sports, μέσα στο γήπεδο, λίγο αφού υπήρξε ενημέρωση ότι ένας άνθρωπος από το προσωπικό ασφαλείας ανακάλυψε το ύποπτο πακέτο στη βορειοδυτική πλευρά του γηπέδου, λίγα λεπτά πριν ν’ αρχίσει ο αγώνας.  

 

 

 

Κάποιοι ποδοσφαιριστές παρέμειναν μέσα στο γήπεδο και επικοινωνούσαν με δικούς τους μέσω τηλεφώνου, παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε αναβολή του παιχνιδιού. Ανέφεραν ότι είναι αρκετά νευρικοί.

Η Daily Mail έγραψε ότι εκτός του γηπέδου χρειάστηκε να βγουν περίπου 20.000 οπαδοί ή και περισσότεροι, ενώ εκπαιδευμένα σκυλιά άρχισαν να σαρώνουν το γήπεδο.

 

 

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο λογαριασμό της στο twitter έγραψε ότι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση. Λίγο μετά ακολούθησε η πληροφορία ότι πρόκειται όντως για βόμβα. Βρετανοί δημοσιογράφοι το ανέφεραν, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή.

Εγραψαν επίσης, ότι θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη.

Βέβαια, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ… δεν πτοούνται όπως τραγουδούν! Εβγαλαν σύνθημα αμέσως με τον Τζιχάντι Τζον και αναφέρουν ότι δεν τους τρομάζει υποστηρίζοντας ότι θα κερδίσουν το Κύπελλο Αγγλίας.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε