Πέμπτη, 22 Φεβ.
11oC Αθήνα

Euro 2024: YouTuber ανέλαβε την ευθύνη για τους περίεργους ήχους την ώρα της κλήρωσης

Euro 2024: YouTuber ανέλαβε την ευθύνη για τους περίεργους ήχους την ώρα της κλήρωσης
ΦΩΤΟ Reuters

Ένας Youtuber ανέλαβε την ευθύνη για τους περίεργους ήχους που ακούστηκαν στο galla κατά την διάρκεια της κλήρωσης των ομίλων στο Euro 2024 και που προκάλεσαν απορία στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν ζωντανά την εκδήλωση.

Συγκεκριμένα όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η κλήρωση των ομίλων για το Euro 2024, κάποιοι περίεργοι ήχοι που παρέπεμπαν σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου ακούστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα όσοι παρακολουθούσαν ζωντανά την εκδήλωση να μείνουν με ανοικτό το στόμα.

Μάλιστα οι παρουσιαστές προσπάθησαν να μην επηρεαστούν και συνέχισαν σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό την ζωντανή ροή του προγράμματος, ωστόσο όπως είναι λογικό το συγκεκριμένο γεγονός δεν γινόταν από το να μην σχολιαστεί στα social media.

Απάντηση για το περιστατικό δόθηκε λίγο αργότερα, με τον YouTuber «Jarvo69» να αναλαμβάνει την ευθύνη και να αναφέρει ότι ήθελε να κάνει μια μικρή φάρσα, η οποία ωστόσο δεν ήταν και τόσο αθώα.

Μάλιστα ο ίδιος έχει ξανά μπει στο προσκήνιο, καθώς είχε κάνει κάτι παρόμοιο σε ζωντανή μετάδοση στο BBC τον περασμένο Γενάρη, με τον γνωστό YouTuber να «ξαναχτυπά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις