Αθλητικά

Eurobasket 2022: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην καλύτερη 5άδα – MVP ο Γουίλι Ερνάνγκομεθ

Η Ελλάδα αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Eurobasket 2022, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε αισθητή την παρουσία του και βρέθηκε τελικά και στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε από το Eurobasket 2022 με 29,3 πόντους, 8,8 ριμπάουντ, 4,7 ασίστ, 1,5 κλεψίματα, 0,8 κοψίματα και 32,7 βαθμούς στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

MVP του τουρνουά αναδείχθηκε όμως ο νικητής Γουίλι Ερνάνγκομεθ, με τους Ντένις Σρέντερ, Λορέντζο Μπράουν και Ρούντι Γκομπέρ να συμπληρώνουν την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS