Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Euroleague: Συνάντηση Τόνι Πάρκερ με Ναβάρο και παρουσία Γκουαρντιόλα στο Μπαρτσελόνα-Βιλερμπάν

Euroleague: Συνάντηση Τόνι Πάρκερ με Ναβάρο και παρουσία Γκουαρντιόλα στο Μπαρτσελόνα-Βιλερμπάν
ΦΩΤΟ TWITTER VIDEO

Η Μπαρτσελόνα νίκησε χωρίς να… ιδρώσει την Βιλερμπάν στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» για την 23η αγωνιστική της Euroleague, υπό το βλέμμα τριών «ιερών τεράτων» του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Την ευκαιρία να τα πούν είχαν ο «θρύλος» του ΝΒΑ και της εθνικής Γαλλίας, Τόνι Πάρκερ, και ο αντίστοιχος Ισπανός «θρύλος» της Μπαρτσελόνα, Χούάν Κάρλος Ναβάρο στο περιθώριο της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα-Βιλερμπάν, όπου οι Καταλανοί επικράτησαν εύκολα 84-71 για την Euroleague. 

Ο Τόνι Πάρκερ βρέθηκε στο γήπεδο ως ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν, ενώ ο Ναβάρο πήγε να δει πως τα πηγαίνει η παλιά του ομάδα. Αν οι παρουσίες αυτές όμως είναι αναμενόμενες, δεν ισχύει το ίδιο για αυτή του Πεπ Γκουανρτιόλα. Ο 51χρονος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην Καταλονία αυτές τς ημέρες, λόγω της διακοπής στην Premier League, και φαίνεται πως αποφάσισε να δει από κοντά την μπασκετική Μπαρτσελόνα, αφού και η La Liga έχει διακοπή αυτό το Σ/Κ.

Στα αγωνιστικά η Μπαρτσελόνα δεν είχε πρόβλημα να πάρει την 17η νίκη της στη διοργάνωση (17-5 το ρεκόρ της), αφήνοντας τους Γάλλους στο 9-13. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Λαπροβίτολα (20π.) και Μίροτιτς (16π., 7 ριμπ.), ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Φαλ (20π., 7 ριμπ.) και Οκόμπο (17π., 8 ασ.).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις