Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Φιγκερόα: Η αγάπη του κόσμου είναι μεγαλύτερη από όσο αξίζω

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η επιστροφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό έχει συνοδευτεί με εκδηλώσεις λατρείας από τους φίλους της ομάδας και ο ίδιος δηλώνει ότι δεν… αξίζει τόση αγάπη.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην “Πράσινη”…

“Ο κόσμος με έχει υποδεχτεί με έναν τρόπο που δεν περίμενα. Είμαι ευγνώμων. Ο Παναθηναϊκός είναι για μένα ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Παίρνω τόση αγάπη. Για να καταλάβετε, δεν αισθάνομαι τόσο καλός ποδοσφαιριστής όσο δείχνει η αγάπη που μου προσφέρουν οι οπαδοί μας. Ελπίζω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για να τους επιστρέψω αυτή την αγάπη. Δεν έχω λέξεις για να περιγράψω πόσο πολύ τους ευχαριστώ για τον τρόπο που μου συμπεριφέρονται.

Δεν ξέρω πόσα γκολ θα πετύχω φέτος. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να σκοράρω. Το γκολ θα μπορούσε να το έχει πετύχει οποιοσδήποτε. Το σημαντικό είναι να θυσιάζεσαι για την ομάδα και να προσφέρεις το καλύτερο δυνατό. Το γκολ ήρθε κι αυτό είναι καλό για μένα, για τον Μάρκους και την ομάδα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλοι για τον Παναθηναϊκό και να βοηθάμε με τον καλύτερο τρόπο.

Ελπίζω αυτή η συνεργασία να αποφέρω κι άλλα γκολ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ο προπονητής αποφάσισε να παίξουμε μαζί. Η αλήθεια είναι πως τα πήγαμε καλά. Στο γκολ ο Μάρκους θα μπορούσε να τελειώσει αυτός τη φάση, αλλά είδε πως ήμουν σε καλή θέση και μου έκανε την πάσα. Αυτό δείχνει έλλειψη εγωισμού και είναι πολύ καλό για αυτόν, για μένα και πάνω από όλα για την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε να παίζουμε μαζί και να κάνουμε μεγάλα πράγματα οι δυο μας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε