Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γιορτάζει η Πλατεία! Οριστικά στα πλέι οφ ο Πανιώνιος!

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Πανιώνιος εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ για δεύτερη σερί χρονιά. Ο Ιστορικός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη, για την 28η αγωνιστική της Superleague, με τον έναν βαθμό να είναι αρκετός για τους “κυανέρυθρους”, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους μετά το τέλος του αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Πλατανιάς, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, έμεινε οριστικά εκτός πλέι οφ. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να φύγουν με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη, αλλά ο Πανιώνιος είχε διαφορετική άποψη.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται μόλις στο 10ο λεπτό με γκολ του Γιακουμάκη και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 64′ με πέναλτι του Μπεν, στο οποίο υπέπεσε ο Καρυπίδης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Πλιάτσικας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (69’ Σαββίδης), Ενγκόνγκ (56’ Λάμπρου), Μασούντ (90’+1 Ταπόκο), Μπεν.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Μπανανά, Καρυπίδης, Κάργας, Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (66’ Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος (66’ Σίγκνιεβιτς), Γιακουμάκης, Γιορέντε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε