Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Η απολαυστική εξομολόγηση του Καραγκούνη στους συμπαίκτες του (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η ΕΠΟ δημοσιοποίησε ένα υπέροχο βίντεο διάρκειας δέκα λεπτών με τους διεθνείς να κάνουν ερωτήσεις στον Γιώργο Καραγκούνη. Ο αρχηγός της Εθνικής είναι απολαυστικός.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το βίντεο αυτό θα είναι από τα χαιλάιτ της καριέρας του Γιώργου Καραγκούνη. Ο αρχηγός της Εθνικής ανοίγει μπροστά στην κάμερα την καρδιά του ενώ οι συμπαίκτες του αποδεικνύουν το σεβασμό που έχουν για τον άνθρωπο που έχει φορέσει 139 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε…

Για το ποιο ματς φοβήθηκε και για ποιο ήταν σίγουρο: “Φοβήθηκα περισσότερο στο ματς με την Ισπανία στο Euro 2004. Αυτό που είχα μεγάλη σιγουριά ότι θα κερδίσουμε ήταν στο Euro 2012 κόντρα στην Ρωσία και όχι γιατί έβαλα εγώ το γκολ.”

Για το πως νιώθει τώρα που εγκαταλείπει: “Πολύ άσχημα. Δεν υπάρχει το συναίσθημα. Είναι τόσα τα χρόνια που θα το συνειδητοποιήσω όταν τελειώσει αυτό το ταξίδι. Είναι πολύ μπερδεμένα τα συναισθήματα.”

Για το πως νιώθει που είναι ο πιο επιτυχημένος Έλληνας παίκτης
: “Ευχαριστώ τον Λάζαρο. Επειδή είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα, έχω ζήσει τόσες χαρές και δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο επιτυχημένος.”

Για το πώς θα αντέξει χωρίς την Εθνική: “Δεν ξέρω. 23 χρόνια είμαι στην Εθνική ομάδα. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα νιώσω όταν δεν θα δω το όνομά μου στις κλήσεις. Θα είμαι πάντα οπαδός της Εθνικής.”

Για τη λέξη που μπορεί να περιγράψει όσα έχει ζήσει:
“Θησαυρός. Αν και δεν μπορώ να βρω μία λέξη. Είναι μεγάλος ο πλούτος.”

Για το ποιο ματς ξεχωρίζει: “Το ματς με την Κόστα Ρίκα. Πρώτη φορά παίξαμε πέναλτι και δύο ημίχρονα σε παράταση. Και μετά το ματς με την Γαλλία το 2004.”

Για το τι θα άλλαζε στην Εθνική: “Παλιά δεν ήταν το κλίμα που θα έπρεπε στην Εθνική. Έμπαινε το συλλογικό πάνω από όλα. Αυτά άλλαξαν με τον Ρεχάγκελ. Όταν ήρθε κατάφερε να κάνει την ομάδα να λειτουργεί σαν οικογένεια.”

Για το αν είναι σίγουρος ότι θέλει να σταματήσει: “Είναι συνειδητή επιλογή. Ήθελα να σταματήσω εγώ και να μην με σταματήσει κάποιος. Χαίρομαι που στο τελευταίο ματς τα έδωσα όλα. Θέλω να με θυμάται ο κόσμος.”

Κατσουράνης: Δεν κρατάω κακία, πάω στο εξωτερικό

Γκέκας: Κλείνω τα μάτια μου και βλέπω το πέναλτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε