Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ξένους παικταράδες και τον αντι-Βαλβέρδε προανήγγειλε ο Μαρινάκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού δεν γινόταν να μην αναφερθεί τόσο στο θέμα του προπονητή, όσο και στα μετεγγραφικά, στο παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας .

Βαγγέλης Μαρινάκης: Γιατί παραιτούμαι από την προεδρία του Ολυμπιακού

Στο παγκόσμιο συνέδριο οπαδών του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε αναφορά τόσο στο θέμα του προπονητή όσο και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Για το ζήτημα του προπονητή, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού επανέλαβε πως το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά στις αρχές Ιουνίου και όλα δείχνουν πως ο διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε θα προέρχεται από την Ισπανία.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Μαρτίνεθ της Λεβάντε, του Μίτσελ της Σεβίλλης, του Έμερι της Βαλένθια, του Μαρτίνεθ της Γουίγκαν αλλά και του Πορτογάλου Ντομίνγκος.

Σε ό,τι αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Μαρινάκης αποκάλυψε πως θα γίνουν δυο καλές μεταγραφές εννοώντας πως θα έρθουν παίκτες υψηλού επιπέδου με τον έναν να είναι οργανωτικός μέσος και τον άλλο ακραίος ή κεντρικός χαφ. Από την ελληνική αγορά στο… στόχαστρο βρίσκονται ο Βλαχοδήμος της Ξάνθης και ο Σκόνδρας του Ατρομήτου.

Παράλληλα αναμένεται επιστροφή των Μήτρογλου, Σουμπίνιο και Τάτου που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε