Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Καλός στο πρώτο, “έμπαζε” στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την ήττα με 2-1 από την Τσβόλε γνώρισε ο ΠΑΟΚ που εμφάνισε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος έδειξε το καλό του, ενώ στο δεύτερο εμφάνισε αδυναμίες στην άμυνα.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο φιλικό προετοιμασίας από την Τσβόλε. Στο πρώτο μέρος ο δικέφαλος του βορρά κατάφερε να κρατήσει τους Ολλανδούς μακριά από την εστία του ενώ όταν χρειάστηκε ο Γιακουμής ήταν σε ετοιμότητα.

Οι παίκτες του Αναστασιάδη δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και χρειάστηκε ένα λάθος των Ολλανδών που έδωσαν την ευκαιρία στον Νίκο Σπυρόπουλο να σκοράρει στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε 11 αλλαγές στο δεύτερο μέρος και η ομάδα του δεν μπόρεσε να βρει χημεία. Η Τσβόλε με δύο στημένες φάσεις βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Αρχικά ο Περέιρα στο 50′ και στην συνέχεια ο Ντροστ στο 64′ έκαναν την ανατροπή για τους Ολλανδούς.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιακουμής (46’ Μελίσσας), Κατσικάς (46’ Κιόσε), Βίτορ (46’ Μαντούρο), Σπυρόπουλος (46’ Ρατς), Κωνσταντινίδης (46’ Ποζατζίδης), Σαββίδης (46’ Τζανδάρης), Κάτσε (46’ Παναγιωτούδης), Γκολάσα (46’ Πολύζος), Μάρτενς (46’ Παπαδόπουλος), Κουλούρης (46’ Πόζογλου), Αθανασιάδης (46’ Πόποβιτς)

Τσβόλε (Ρον Γιάνς): Μπουρ, Φαν Πόλεν, Μπρέερσε, Σέινσμπουρι, Φαν Χίντουμ, Μοκότχο, Ριένστρα, Σάιμακ, Ντροστ, Τόμας (18’ Καραγκούνης), Ιωαννίδης

ΠΑΟΚ: Δανεικός στην Λα Κορούνια ο Λούκας

Στην Ολλανδία για τον ΠΑΟΚ ο Φακούντο Περέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε