Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μανωλάς: Στόχος μας η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για τα μεταγραφικά σενάρια στα οποία ενεπλάκη το όνομα του, αλλά και τον στόχο της κατάληψης της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ μίλησε ο αμυντικός της ΑΕΚ.

Το “κυνήγι” του χρήματος συνεχίζεται στην ΑΕΚ

Μιλώντας στη NOVA, ο Κώστας Μανωλάς ξεκαθάρισε ότι εκτός από την πρόταση της Ντνιέπρ, κανένα άλλο σενάριο αναφορικά με το μέλλον του δεν ήταν αληθινό και πως είναι αφοσιωμένος στο να βοηθήσει την ΑΕΚ να πάρει τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμα επισήμανε πως οι κύριοι αντίπαλοι της Ένωσης σε αυτή της την προσπάθεια θα είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, αφού δεν έδωσε και μεγάλη τύχη στην ομάδα του Ατρόμητου.

Οι δηλώσεις του Μανωλά στην κάμερα της Nova:

“Πέρα από το “σίριαλ” που έγινε με τη μεταγραφή μου πριν λίγο καιρό εγώ είμαι ήρεμος και όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσω την ομάδα μου. Τώρα έμεινα δυο αγωνιστικές έξω λόγω καρτών, ξεκουράστηκα και πιστεύω ότι θα παρουσιαστώ ακόμα καλύτερος στη συνέχεια για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της κατάληψης της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δε διαβάζω πλέον τι γράφεται, γιατί κάθε μέρα γράφεται κάτι για μια διαφορετική ομάδα. Έχω πάει στη Ρόμα, έχω πάει στη Μαρσέϊγ, έχω πάει παντού. Μόνο για τη Ντνιέπρ ήταν αλήθεια. Ακόμα και απ’ την Έβερτον ποτέ δεν είχα πρόταση στα χέρια μου. Ο τύπος όμως ξέρετε, πάντα γράφει για να διαβάζει ο κόσμος”.

Σε ότι αφορά στη μάχη των πλέϊ οφ για τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κώστας Μανωλάς υποστήριξε:

“Και οι τέσσερις ομάδες που παίζουν στα πλέϊ οφ είναι πάρα πολύ καλές. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ομάδα και έχει μια δυνατή έδρα. Ο Παναθηναϊκός έχει βάθος και πολύ έμπειρους παίκτες, ενώ ο Ατρόμητος μπαίνει για πρώτη φορά στα πλέϊ οφ. Πιστεύω ότι το Τσάμπιονς Λιγκ θα παιχθεί μεταξύ της ΑΕΚ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι ο Ατρόμητος έχει πολλές πιθανότητες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε