Κυριακή, 26 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μίτσελ: Προτιμώ να κάνουμε λίγες μετεγγραφές

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Μίτσελ τόνισε ότι δεν θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακος πολλούς παίικτες ενόψει της νέας σεζόν αφού προτιμάει ένα μικρό ρόστερ το οποίο θα του δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τους νέους ποδοσφαιριστές. Ο Ισπανός τεχνικός επιβεβαίωσε για τον  Πουλίδο και αποκάλυψε συζητήσεις με Έλληνα παίκτη που παίζει στο εξωτερικό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησε…

Για την ομάδα της επόμενης σεζόν: «Έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά. Προτιμάμε φέτος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να μην γίνουν πολλές μεταγραφές. Μου αρέσει περισσότερο ένα μικρό ρόστερ, να υπάρχει χώρος και για τα παιδιά των ακαδημιών. Από όλες τις θέσεις κοιτάμε πιο πολύ αυτή του επιθετικού. Η προτεραιότητα μας είναι να επιτύχουμε με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές που πιθανόν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Ο Πουλίδο είναι ένας από τους παίκτες που διαπραγματευόμαστε.»

Για το αν κοιτάζει Έλληνες παίκτες: «Είναι αλήθεια ότι μας ενδιαφέρουν Έλληνες παίκτες που παίζουν σε ξένα πρωταθλήματα. Με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφερόμαστε έχουμε ξεκινήσει επαφές εδώ και έξι μήνες. Μας ενδιαφέρουν παίκτες με συμβόλαια, αλλά και ελεύθεροι, τους έχουμε ήδη πλησιάσει για επαφές.»

Για το μέλλον του Ολυμπιακού
: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά τις προοπτικές που έχουν δημιουργηθεί από τις αλλαγές στον σύλλογό μας».

Για τις αλλαγές:
«Είναι αλήθεια ότι φεύγουν οι Βίκτορ και Μοράλες, τους ευχαριστώ για την συνεργασία. Συζητάμε την περίπτωση της επιστροφής του Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό».

Για τα επεισόδια στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν αξίζει στους Έλληνες φιλάθλους να βλέπουν τέτοιες εικόνες όπως αυτές στην Τούμπα. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι έζησα εκείνη την ημέρα στην Τούμπα. Αν είχε συμβεί στο Γ. Καραϊσκάκης θα έλεγα τα ίδια».

Ο Πουλίδο επιλέγει τον Ολυμπιακό

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛEΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε