Κυριακή, 2 Ιουν.
23oC Αθήνα

Οι νέοι είναι…ωραίοι – “Πεντάρα” του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο πρώτο ημίχρονο δεν… βλεπόταν, αλλά στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος και διέλυσε τον ΟΦΗ στην Τούμπα με 5-0. Ντεμπούτο με γκολ για Νάτχο και Χούσεν, σκόραρε ξανά ο Μαντούρο

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΟΦΗ φάνηκε να μπαίνει καλύτερα στο ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε με το…καλημέρα και στην πρώτη του φάση να ανοίξει το σκορ με το τέρμα του Αθανασιάδη (4′). Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ανάλογη για τους Θεσσαλονικείς, αφού οι Κρητικοί είχαν την μπάλα στην κατοχή τους, ενώ κράτησαν μακρυά από την περιοχή τους τους γηπεδούχους.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους το ματς δεν είχε κάποια κλασική φάση, αφού ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν μπόρεσε να μπει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ το ότι οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Άξιο αναφοράς, πως η μοναδική αξιόλογη φάση μετά το γκολ, ήταν αυτή του 40′, με την κεφαλιά του Περογαμβράκη να πηγαίνει στην αγκαλιά του Γλύκου. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με χλιαρές αποδοκιμασίες από το κοινό της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη, πίεσε για το γκολ και δεν έδωσε δικαίωμα στον ΟΦΗ για να έχει την ίδια εικόνα με το πρώτο μέρος. Οι Θεσσαλονικείς είχαν καλές στιγμές με τους Αθανασιάδη (53′) και Τζαβέλλα (55′) και τελικά έφτασαν στο 2-0 με τον Σαλπιγγίδη στο 60′. (ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, πήρε την μπάλα από θέση οφ σάιντ, που δεν υποδείχθηκε).

Έχοντας πλέον την ψυχολογία με το μέρος του ο ΠΑΟΚ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τους Νάτχο (73′) και Χούσεν (80′) να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους με την φανέλα του “δικέφαλου του Βορρά”. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 86′ ο Μαντούρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε