Σάββατο, 15 Ιουν.
30oC Αθήνα

Όλα τα λεφτά ο Μπεργκ! Νίκησε και αποδοκιμάστηκε ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Νίκησε ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν έπεισε τον κόσμο του… Οι οπαδοί του δεν ικανοποιήθηκαν  -όχι με το 1-0 επί του Πλατανιά- αλλά προφανώς με τη συνολική εικόνα του “τριφυλλιού”, το οποίο αυτή τη στιγμή, ναι μεν παίρνει αποτελέσματα, όμως δεν μοιάζει με ομάδα πρώτης γραμμής της Σούπερ Λίγκας. Ο Μπεργκ και πάλι ήταν όλα τα… λεφτά!

Δείτε το live.

Καλύτερος ήταν ο Παναθηναϊκός του Πλατανιά σε όλο το διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όταν και άνοιξε το σκορ με τον Ατζαγκούν.

Οι “πράσινοι” κυκλοφορούσαν την μπάλα αρκετά στο κέντρο και προσπαθούσαν να… χτίσουν τις επιθέσεις τους, χωρίς να ενοχλούνται ιδιαίτερα από τους Κρητικούς.
Η πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία ήταν στο 29′ όταν μετά το κόρνερ του Νάνο, ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Ταυλαρίδης γύρισε επίσης με το κεφάλι κι ο Μπεργκ κατά τον ίδιο τρόπο και μάλιστα από πλεονεκτική θέση αστόχησε.
Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάει με γκολ στα αποδυτήρια… Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45′ + 1′) το “τριφύλλι” έκανε το 1-0 με τον Ατζαγκούν που σούταρε έξω από την περιοχή με το αριστερό και ο Ολιμπά δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι… Στο 47′ ύστερα από πάσα του Νάνο στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά, ο Μπεργκ κατέβασε την μπάλα, σούταρε όμως αυτή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ολιμπά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά ο Μπεργκ παρέμενε σταθερή αξία και ουσιαστικά ο εγκέφαλος των “πράσινων” μέσα στον αγώνα… Δημιουργούσε ευκαιρίες και απειλούσε και μόνος του όταν χρειαζόταν.
Στο 75′ έδειξε για μια ακόμη φορά τη μαγική του κλάση όταν με απίθανο τακουνάκι βρήκε τον Καλτσά, ο οποίος με μακρινό σουτ δεν μπορεί να νικήσει τον Ολιμπά που ήταν σε εκπληκτική ετοιμότητα.
Από το 80′ και έπειτα ο Πλατανιάς ανέβασε στροφές μήπως κατορθώσει να φύγει με το ”Χ” από τη Λεωφόρο. Δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατόρθωσε να προκαλέσει κίνδυνο στον Παναθηναϊκό που δεν ικανοποίησε τους οπαδούς του και αποδοκιμάστηκε στη λήξη του αγώνα.
Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκης, Ατζαγκούν (56′ Αμπέντ), Καρέλης (64′ Καλτσάς), Ταυλαρίδης, Νάνο (90’Τριανταφυλλόπουλος), Τελάντερ, Πράνιτς.
Πλατανιάς: Ολιμπά, Μπανανά, Στανισλάβλιεβιτς (76′ Γιακουμάκης), Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Ράμος (82′ Γουνδουλάκης), Κουλιμπαλί, Ντίνας, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Αποστολόπουλος (56′ Τσουράκης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε