Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Σοκαριστικό video – Τραγωδία με έγκυο αθλήτρια!

Κόπηκε πρόωρα το νήμα της ζωής της Μεσκερέμ Λεγκέσε - Σώθηκε αυτή του αγέννητου παιδιού της
Κόπηκε πρόωρα το νήμα της ζωής της Μεσκερέμ Λεγκέσε - Σώθηκε αυτή του αγέννητου παιδιού της

 Η 26χρονη δρομέας μεγάλων αποστάσεων από την Αιθιοπία, Μεσκερέμ Λεγκέσε κατέρρευσε σε εστιατόριο στην Αμερική μπροστά στο 2χρονο παιδί της και τελικά έχασε τη… μάχη για τη ζωή. Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μωρό που κουβαλούσε.

 Την τελευταία της πνοή άφησε η νεαρή αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων της Αιθιοπίας, Μεσκερέμ Λεγκέσε και ενώ βρισκόταν σε κινεζικό εστιατόριο στην πόλη Χάμντεν στο Κονέκτικατ, μαζί με τον 2χρονο γιο της.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως την είδαν ξαφνικά να καταρρέει. Το σοκ που προκάλεσε η είδηση του θανάτου της 26χρονης ήταν ακόμη μεγαλύτερο στο άκουσμα πως η Λεγκέσε βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης (θα γεννούσε σε 3 εβδομάδες) και πως οι γιατροί στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, κατάφεραν, ευτυχώς, να σώσουν το μωρό.

Στο βίντεο από τιην κάμερα παρακολούθησης φαίνεται η Λεγκέσε να μπαίνει μέσα στο ρεστοράν μαζί με το παιδί της, να κάθεται σε μία καρέκλα περιμένοντας την παραγγελία της και μετά από λίγο να βρίσκεται στο έδαφος.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, αλλά σύμφωνα με τη φίλη της Φατίμα Σένε έπασχε από καρδιακά προβλήματα. Η Λεγκέσε συμμετείχε στα 1.500 μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας δίχως να διακριθεί.

Η τελευταία φορά που η Λεγκέσε εκπροσώπησε τη χώρα της ήταν στους περσινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Είχε ατομικό ρεκόρ 4.02.12 και 2 ώρες 25.17 στον Μαραθώνιο, ενώ το 2008 είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παναφρικανικό Πρωτάθλημα στα 1.500 μ.

Διαβάστε ακόμα…

“Ντοπέ μάγκες με δόξα και χρήμα”

Χτύπημα… στον στίβο – “Ντοπέ” οι Γκέι, Πάουελ και Σίμονς!

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Τάισον Γκέι!

Ντοπέ η Κάμπελ-Μπράουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε