Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Τριπλό “χτύπημα” και παρά λίγο… σφαλιάρες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Εντός των επόμενων ωρών ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση των Ιμπαγάσα, Καμορανέζι, Νεκουνάμ. Επεισόδιο στην προπόνηση με τον Μαρέσκα να ανταλλάσσει “γαλλικά” με τον Ντάρμπισιρ, να επιτίθεται στον Μέλμπεργκ και να βρίζει την Αγγλία.

Το τριπλό “χτύπημα”
 
Στα μεταγραφικά αίσιο τέλος αναμένεται να έχουν οι υποθέσεις των τριών έμπειρων παικτών με τους οποίους οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Αρχικά , με τον Νεκούναμ η Οσασούνα έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ιρανού μέσου. Ο Ζαβάντ Νεκουνάμ είναι 30 ετών, βασικός και αναντικατάστατος τα τελευταία χρόνια στην Οσασούνα, και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.
 
Όσον αφορά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο μάνατζερ του Αργεντινού βρίσκεται από χτες το βράδυ στην Αθήνα για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο 33χρονος χαφ αποτελεί εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και η υπόθεση του αναμένεται να κλείσει θετικά με απολαβές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
 
Σήμερα μπαίνει στην τελική ευθεία και η απόκτηση του Μάουρο Καμορανέζι. Η διοίκηση του Ολυμπιακού ρώτησε τη Γιουβέντους τι προτίθεται να κάνει με τον Ιταλό μεσοεπιθετικό, αφού έχει μάθει ότι μένει ελεύθερος και άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η “μεγάλη κυρία” τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι οι Πειραιώτες πρότειναν στη “Γιούβε” να καλύψουν το 1 εκατ. ευρώ από τα 2,4 του συμβολαίου του παίκτη. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου και το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Και οι παρά λίγο σφαλιάρες
 
Πολλά νεύρα είχε η χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο ανάμεσα στον Έντσο Μαρέσκα και τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, με τον Ιταλό μέσο να προκαλεί με τη συμπεριφορά του.
 
Οι δύο παίκτες λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια μετά από μια κλωτσιά (χωρίς λόγο) του πολύ εκνευρισμένου Μαρέσκα στον Ντάρμπισαϊρ με τον Άγγλο να αντιδρά και να σπρώχνει στο πρόσωπο τον συμπαίκτη του.Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν “γαλλικά”, αλλά πριν υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα, παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και δόθηκε τέλος στην ιστορία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μαρέσκα είχε τη μπάλα στο δίτερμα και προσπαθούσε να την κρατήσει στην κατοχή του.Ο Σουηδός πίεσε πολύ έντονα τον συμπαίκτη του και στη φάση μπήκε και ο Ντάρμπισαϊρ προσπαθώντας να κλέψει τη μπάλα από τον Ιταλό. Ο Άγγλος τα κατάφερε κι ενώ έφευγε στην επίθεση ο Μαρέσκα του έριξε μια δυνατή κλωτσιά από πίσω, με αποτέλεσμα ο νεαρός στράικερ να πέσει στο έδαφος.
 

Τα νεύρα ήταν “τσιτωμένα”, ο Ντάρμπισαϊρ αντέδρασε πιάνοντας τον Ιταλό από το πρόσωπο και τον έσπρωξε αλλά εκεί μπήκε στη μέση ο Λίνεν και οι υπόλοιποι παίκτες. Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν ύβρεις αλλά μετά από ένα λεπτό η παρεξήγηση λύθηκε, με τον Άγγλο και τον Ιταλό να μη συνεχίζουν τις αντεγκλήσεις.
 
Πάντως θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Μαρέσκα πέτυχε ένα γκολ στο διπλό, έβρισε την Αγγλία γεγονός που προκάλεσε αρνητική εντύπωση στους υπόλοιπους συμπαίκτες του και σχολιάστηκε απ’ όλους τους “ερυθρόλευκους”.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά πριν το επεισόδιο του Ιταλού με τον Άγγλο, ο Μαρέσκα είχε νεύρα και με τον Όλαφ Μέλμπεργκ. Σε μια φάση του διπλού, ο Σουηδός αμυντικός έκανε ένα πολύ δυνατό τάκλιν στον συμπαίκτη του προσπαθώντας να κόψει την επίθεση της αντίπαλης ομάδας. Ο Μαρέσκα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κι άρχισε να σφαδάζει κρατώντας το πόδι του, με τον Σουηδό να απορεί και να λέει πως ούτε καν ακούμπησε τον Ιταλό.
Το σίγουρο όμως είναι πως ο Μαρέσκα δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, με τον Ιταλό να έχει νεύρα και αυτό να τον έχει επηρεάσει και σε αγωνιστικό επίπεδο και ο Λίνεν σίγουρα θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να τον ηρεμήσει.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε