Αθλητικά

ΑΕΚ: “Κρούση” σε Τσαϊρέλη!

Η ΑΕΚ κινείται δυνατά στο μετεγγραφικό παζάρι για την απόκτηση ενός Έλληνα ψηλού που θα πλαισιώσει τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Τζος Όουενς στη ρακέτα της.

Η Ένωση κατέθεσε πρόταση στον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ωστόσο ο πολύπειρος σέντερ απάντησε αρνητικά. Οι “κιτρινόμαυροι” άφησαν πίσω τους την υπόθεση του πρώην ψηλού της Κηφισιάς και στρέφουν την προσοχή τους στον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ βρέθηκε την τελευταία διετία στον Ολυμπιακό, δίχως να καταφέρει να πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής. Πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στη διεκδίκησή του, στην προσπάθειά της να ενισχύσει περαιτέρω τη φροντ λάιν της.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα