Αθλητικά

Αίτημα της ΦΥΡΟΜ στη ΦΙΦΑ- “Να μας λέτε Μακεδονία”

Αίτημα στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, προκειμένου να αποκαλείται στο εξής η εθνική ομάδα της χώρας ως “Μακεδονία", απέστειλε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ΦΥΡΟΜ.
Με επιστολή της στην Παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ΦΥΡΟΜ ζητά να αναγράφεται και να αποκαλείται η εθνική ομάδα της χώρας στο εξής “Μακεδονία”.
 
Στην επιστολή γίνεται λόγος για σεβασμό που πρέπει να υπάρχει απέναντι στην ονομασία της χώρας(!).
 
“Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό άθλημα του κόσμου και προωθεί τις αξίες και την κουλτούρα των λαών. Επίσης αντιτίθεται στον ρατσισμό, υποστηρίζει τον σεβασμό μεταξύ των ανθρώπων και αναγνωρίζει τις αξίες. Εμείς τόσα χρόνια περιμένουμε να σεβαστείτε την ονομασία της χώρας μας…”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα