Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

«Άκυρο» το ρεκόρ του Ρονάλντο λέει η τσεχική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (video)

«Άκυρο» το ρεκόρ του Ρονάλντο λέει η τσεχική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ΔΕΝ είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της τσέχικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, αφού ο Γιόζεφ Μπίτσαν μετράει 821 τέρματα σύμφωνα με… νέα καταμέτρηση.

Το γκολ που άνοιξε το δρόμο της νίκης και της κατάκτησης του ιταλικού Σούπερ Καπ για την Γιουβέντουσ κόντρα στη Νάπολι χθες (20/1) το βράδυ ήταν ταυτόχρονα το 760ο στην επαγγελματική καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, και τον ανέβασε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, μπροστά από τον θρυλικό Τσέχο, Γιόζεφ Μπίτσαν που σταμάτησε στα 759. Αυτά ίσχυαν τουλάχιστον μέχρι σήμερα (21/1) που η τσεχική ομοσπονδία ομοσπονδία αμφισβήτησε ανοιχτά το ρεκόρ του Πορτογάλου.

Click4More: «Μυθικός» Κριστιάνο Ρονάλντο – Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με 760 γκολ (video)

«Δεν είχαν καταμετρηθεί γκολ που είχε στη Β’ Τσεχίας με τη Χράντετς Κράλοβε» αναφέρει ο ιστορικός Γιάροσλαβ Κόλαρ στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την τσεχική ομοσπονδία, το οποίο εξηγεί πως υπολογίζοντας τα τέρματα που πέτυχε ο Μπίτσαν τα βρήκε τελικά 821 οπότε ο Ρονάλντο υπολείπεται ακόμα 61 γκολ του θρυλικού επιθετικού.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις