Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σάκκαρη για Έλληνες οπαδούς: “Έχω διαφορετικό γούστο από τον Στέφανο!” Τι είπε για τα συνθήματα κατά των Σκοπίων

Σάκκαρη για Έλληνες οπαδούς: “Έχω διαφορετικό γούστο από τον Στέφανο!” Τι είπε για τα συνθήματα κατά των Σκοπίων
ΦΩΤΟ twitter

Αποθέωσε τους Έλληνες ομογενείς που έστησαν… πάρτι στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα της, η Μαρία Σάκκαρη, υποστηρίζοντας ότι η ίδια έχει διαφορετική εικόνα και άποψη από τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη… συμπεριφορά τους στην κερκίδα.

Για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τους Έλληνες ομογενείς στο Australian Open ρωτήθηκε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία παρότι “πιέστηκε” από τους δημοσιογράφους, υπερασπίστηκε τους συμπατριώτες της.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια τους ξεσήκωσε άλλωστε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα της και τόνισε ότι δεν έκαναν κάτι που να ξεπέρασε τα όρια, όπως είχε υποστηρίξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Οι δηλώσεις της Σάκκαρη

«Ήταν εξαιρετικοί. Σέβονταν τον αντίπαλο. Σταματούσαν όταν έπρεπε, με υποστήριζαν με πολύ ωραίο τρόπο. Είναι η αγαπημένη μου ατμόσφαιρα, είμαι πολύ χαρούμενη που τους είχα στο πλευρό μου. Σεβάστηκαν τον αντίπαλο στο μέγιστο. Σταματούσαν όταν έπρεπε, δεν φώναζαν για παράδειγμα στα double faults ή στα λάθη. Το μόνο που φώναζαν ήταν break, break, break, αλλά αυτό το κάνουν όλοι. Εγώ είμαι εντάξει, είναι πολύ καλοί».

Για όσα είπε ο Τσιτσιπάς: «Δεν είδα το ματς του Στέφανου. Έμαθα τι είπε και το καταλαβαίνω. Καθένας έχει διαφορετικό γούστο, είναι επιλογή του».

Australian Open: Ξεσήκωσε τους Έλληνες η Σάκκαρη! “Τρέλα” από τους ομογενείς στην κερκίδα (videos)

Για τα συνθήματα κατά των Σκοπίων: «Έχουν μεγάλο πατριωτισμό, οπότε δίνουν μεγαλύτερο βάρος σε ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Το καταλαβαίνω, διότι νιώθουν πιο Έλληνες από εμάς, το οποίο είναι ωραίο. Δεν είναι κάτι παράνομο».

Για το ενδεχόμενο να αποκλειστούν: «Θα ήταν πολύ διαφορετικό αν έπαιζα εδώ χωρίς αυτούς. Μου αρέσει πολύ, με κάνει να παίζω ακόμα καλύτερα, πωρώνομαι περισσότερο και γι’ αυτό είναι από τα αγαπημένα μου τουρνουά. Ελπίζω να μη συμβεί, να συνεχίσουν να έρχονται στα ματς μας και να μας ενισχύουν».

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις