Αθλητικά

Άρης – ΑΕΚ: Με Σαμόρα η αποστολή των «κιτρίνων» για το ντέρμπι της Super League

Μέσα και οι Ούγκο Μάγιο και Μόντσου για τον Άρη

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, με τον Σαμόρα να βρίσκεται κανονικά σε αυτή.

Ούγκο Μάγιο, Μόντσου και Σαμόρα είναι τελικά διαθέσιμοι για το Άρης – ΑΕΚ στην 26η αγωνιστική της Super League, ενώ εκτός έμειναν τελικά οι Ντιαντί, Φραν Βέλεθ, Σίστο και Κέρκεζ.

Η αποστολή του Άρη: Koυέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Μεντίλ, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρδο, Σαβέριο, Σπίκιτς, Ντούντου, Σαμόρα, Κουάισον, Μορόν, Φετφατζίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS