Αθλητικά

Άρης: «Τρέχει» ο Μπρούνο Γκάμα ενόψει Παναθηναϊκού

Τελευταία στιγμή θα κριθεί όπως φαίνεται η συμμετοχή του Μπρούνο Γκάμα στο εκτός έδρας ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική των Play Offs της Superleague.

Θλάση 1ου βαθμού στον τετρακέφαλο έχει υποστεί ο Μπρούνο Γκάμα και κάνει αγώνα δρόμους για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την προσεχή Κυριακή (18/4). Ερωτηματικά είναι και οι Κάτσε και Ιωάννου, πουσ τη σημερινή προπόνηση θα εκτιμηθεί ο βαθμός ετοιμότητάς τους για το ματς με το «τριφύλλι», ενώ δεδομένα εκτός παραμένουν οι Μπεναλουάν και Μπρούνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα