Site icon NewsIT
09:25 | 11.06.25

Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Γι’ αυτό βάλαμε τόσα χρήματα στο τραπέζι, πληρώστε τους όλους διπλά»

Ο Μιλουτίνοφ

Ο Μιλουτίνοφ πανηγυρίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Η ανάρτηση του διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού μετά την παραμονή του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ φαίνεται ότι θα παραμείνει τελικά παίκτης του Ολυμπιακού και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τις εξελίξεις στην υπόθεση του Σέρβου σέντερ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση “μαμούθ” στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά η… ρελάνς του Ολυμπιακού θα τον κρατήσει στον Πειραιά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε τι συνέβη, αφήνοντας… αιχμές και για τα συμβόλαια των παικτών του “αιωνίου” αντιπάλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο “ισχυρός άνδρας” του “τριφυλλιού” έγραψε στο instagram τα εξής: «Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας… Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας πολύ καλός αθλητής. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο και γι’ αυτό βάλαμε και τόσα χρήματα στο τραπέζι. Προχωράμε στον στόχο μας, την κατάκτηση της Ευρωλίγκα 2025-26. Υ.γ.: Πληρώστε τους όλα διπλά».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version