Αθλητικά

Εδώ είναι.. Πανιώνιος!

Μπορεί η νέα ταμπέλα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων να τοποθετήθηκε για να... τρομοκρατεί τους αντιπάλους αλλά ο Πανιώνιος του Τάκη Λεμονή δεν καταλαβαίνει από τέτοια και πήρε το 0-0 κόντρα στον ΠΑΣ αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για 50 λεπτά.

Το LIVE του αγώνα
 
Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος έδωσαν βαρύτητα στην εξουδετέρωση του αντιπάλου και τα κατάφεραν. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από ξεκίνημα και ειδικά μετά την φάση της αποβολής.
 
Στο 40ο λεπτό ο Όμο αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Ζαχαριάδη για την ενέργεια του να χτυπήσει εκτός φάσης τον Κειτά. Ωστόσο οι παίκτες του Ντεμόλ δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις και με τους φιλοξενούμενους να κλείνονται ακόμα περισσότερο το 0-0 δεν μπορούσε να αλλάξει.
 
Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το 12 εκτός έδρας ματς του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Πανιωνίου, με τον Έλληνα τεχνικός να έχει γνωρίσει μόνο δύο ήττες!
 
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Λίλα, Κεϊτά (64΄Μπαγκαγιόκο), Τζημόπουλος, , Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (83΄ Τζάνης), Μπεσέρα (64΄Ζαϊρί), Μπακαγιόκο

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Όμο, Ρόκας, Κουμορτζί, Σιόβας, Γουνδουλάκης (65΄ Σάμαρης), Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Κούτσι (90΄ Αυλωνίτης) Ριέρα (83΄Σκέμπρι)

 
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα – Ουγγαρία 12-15: Η Εθνική πόλο ηττήθηκε στον ημιτελικό και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος
Η γαλανόλευκη ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά "κόλλησε" στο τρίτο οκτάλεπτο και ηττήθηκε από την εξαιρετική Ουγγαρία
Ο Παπαναστασίου στο Ελλάδα - Ουγγαρία