Αθλητικά

Εφές Αναντολού – Παναθηναϊκός: Ο Ματίας Λεσόρ θα βρεθεί δίπλα στην ομάδα στην Κωνσταντινούπολη

Με την αποστολή του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει στην Πόλη ο Λεσόρ

Ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για τα παιχνίδια με την Εφές Αναντολού στα πλέι οφ της Euroleague και ο Ματίας Λεσόρ θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του.

Έχοντας τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Ματίας Λεσόρ “παλεύει” να επανέλθει πριν το Final 4 της Euroleague, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα κρίσιμα παιχνίδια με την Εφές Αναντολού.

Παρόλα αυτά, θα είναι κανονικά στην αποστολή για την Τουρκία, σε μία προσπάθεια να στηρίξει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του μετά την ήττα σοκ στο ΟΑΚΑ, που αναγκάζει πλέον τους “πράσινους” να ψάχνουν το διπλό στην έδρα της Εφές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 2