Αθλητικά

Εμμανουήλ Καραλής: «Θα αγωνιστούμε αλλά η σκέψη όλων μας είναι στην Ελλάδα και την τραγωδία που ζούμε»

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, αλλά η σκέψη των Ελλήνων αθλητών βρίσκεται στη χώρα μας και τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, όπως τόνισε και ο Εμμανουήλ Καραλής.

Με σχετική ανάρτηση στα social media, ο ίδιος ο Καραλής επισήμανε το γεγονός, αναφέροντας τα εξής: «Η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη αλλά η σκέψη όλων μας είναι στην Ελλάδα και στην τραγωδία που ζούμε όλοι μας».

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου ξεκινάει αύριο Πέμπτη (02/03) και οι Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν με σύμβολο πένθους στις εμφανίσεις τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 2