Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ενθουσιασμένος με τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα ο ΜακΚίσικ

Ενθουσιασμένος με τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα ο ΜακΚίσικ
ΦΩΤΟ intime

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στην Ελλάδα, αφού ο Ολυμπιακός τον απέκτησε λίγο πριν διακοπεί η Euroleague από τον κορονοϊό, αλλά φαίνεται ότι έχει ήδη ενθουσιαστεί με την ομάδα και τη χώρα μας.

Μιλώντας σε ισραηλινό Μέσο, ο ΜακΚίσικ μίλησε για την εμπειρία του στους Πειραιώτες, αλλά και την Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός τον απέκτησε με τη… δεύτερη από τη Μπεσίκτας.

Οι δηλώσεις του ΜακΚίσικ

«Δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν απλά έχεις ακούσει ότι η Μακάμπι έχει μία από τις πιο δυνατές έδρες στην Ευρώπη. Σημασία έχει να είσαι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια, δεν σε ενδιαφέρει το τι γίνεται έξω από το παρκέ».

Για την μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό: «Ήμουν λίγο κουρασμένος με το τι συνέβαινε στην Μπεσίκτας με κάποιες οφειλές. Ο Ολυμπιακός με είχε καλέσει και νωρίτερα στη σεζόν, αλλά δεν πήρε την απόφαση να με υπογράψει. Σκεφτόμουν τότε ότι θα μείνω στην ομάδα μέχρι να έρθει η κατάλληλη ευκαιρία και ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε. Ήμουν ενθουσιασμένος. Δούλεψαν όλα. Η Αθήνα είναι μακράν η καλύτερη πόλη που έχω ζήσει ποτέ. Είναι η καλύτερη πόλη για κάθε παίκτη».

Για όσα έχει ξεχωρίσει στους Πειραιώτες: «Ο επαγγελματισμός της ομάδας, το να φεύγω από το σπίτι και να πηγαίνω στο γήπεδο βλέποντας θάλασσα στη διαδρομή, είναι πράγματα που δεν έχω βρει σε άλλες ομάδες. Η Αθήνα έχει υπέροχα μέρη, σπουδαίο φαγητό, ο Τέιλορ Ρότσεστι με βοήθησε να βρω τα κατάλληλα μέρη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις