Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο του NBA, ενόψει της έναρξης της σεζόν, των σεναρίων για το μέλλον του, αλλά και της συνύπαρξής του με τον Θανάση και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.
Τα τρία αδέρφια μπορεί να γίνουν τα πρώτα που αγωνίζονται μαζί σε μία ομάδα του NBA, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να σχολιάζουν όμως τις μετεγγραφές των Θανάση και Άλεξ Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, ως μία προσπάθεια της ομάδας να διαμορφώσει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για τον σούπερ σταρ της, Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Κάπως έτσι ήρθε και μία επική ανάρτηση για τους Αντετοκούνμπο και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ από γνωστό λογαριασμό στα social media, που τρολάρει τα νέα του NBA. Με τον Αμερικανό γκαρντ να μην έχει βρει ακόμη ομάδα για τη νέα σεζόν, το NBA Centel έγραψε: “Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ φέρεται να άλλαξε το επώνυμό του σε Αντετοκούνμπο”.