Αθλητικά

Η ΕΠΟ πήρε πιστοποίηση για την χρήση VAR

Τίτλο «έμπειρου διοργανωτή αγώνων» έλαβε η ΕΠΟ από τη FIFA για την χρήση του VAR, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ελληνική Ομοσπονδία.

Ως εκ τούτου θα μπορεί να έχει VAR στα παιχνίδια που θα επιλέγει, χωρίς κάποια υποστήριξη από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Πιστοποίηση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τη FIFA για τη χρήση VAR έλαβε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η Ε.Π.Ο. θεωρείται πλέον από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ως «έμπειρος διοργανωτής αγώνων όσον αφορά στη χρήση των VAR».

Αυτό σημαίνει ότι η Ε.Π.Ο. έχει πλέον την πλήρη ευθύνη για τη χρήση VAR και δεν θα λαμβάνει καμία υποστήριξη από τη FIFA.

Ο τίτλος του «έμπειρου διοργανωτή αγώνων», δίνεται σε όσους χρησιμοποιούν το VAR και λαμβάνουν πιστοποίηση για τα τρία συνεχόμενα χρόνια, κάτι που συνέβη με την Ε.Π.Ο.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα