Αθλητικά

Η Μπαρσελόνα θρηνεί! “Σίγησε” η… φωνή των Καταλανών (VIDEO)

Θλίψη στους “μπλαουγκράνα”, αφού το “Καμπ Νου” έχασε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου για πάντα τη... φωνή του.

“Έφυγε” σε ηλικία 78 ετών ο θρυλικός εκφωνητής του γηπέδου της Μπαρτσελόνα, ο Μανέλ Βιχ, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια των “μπλαουγκράνα”.

Ο Βιχ ήταν στην ίδια θέση τα τελευταία 58 χρόνια και μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός του, η Μπαρτσελόνα εξέφρασε τη θλίψη της μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter.

 Η πρώτη φορά που διάβασε τις συνθέσεις στα μεγάφωνα του γηπέδου των Καταλανών ήταν το 1956 και από τότε είχε χάσει μόλις τρία εντός έδρας ματς των “μπλαουγκράνα”. Τα δυο ήταν λόγω επέμβασης στα νεφρά, ενώ το τρίτο ήταν λόγω του γάμου της κόρης του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεπόρτερ των Νάγκετς για Βαλαντσιούνας: «Θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο η αποδέσμευσή του – Με απειλούσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού»
Η υπόθεση “Γιόνας Βαλανσιούνας” και η πρόθεση του παίκτη να πάει στον Παναθηναίκό, σχολιάζεται καθημερινά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας