Αθλητικά

Η “θυσία” του Βιεϊρίνια και το deal… σωτηρίας!

Σημαντική οικονομική... ανάσα θα πάρει ο “δικέφαλος του Βορρά” από την πώληση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στην Βόλφσμπουργκ.

 Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται στη Γερμανία και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ.

 
Ο 25χρονος παίκτης θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα υπογράψει για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια με τους “λύκους”. Μάλιστα, οι συνολικές απολαβές του για το συγκεκριμένο διάστημα θα φτάσουν τα 3,5 εκατ. ευρώ.
 
Οι Γερμανοί φέρονται να ικανοποίησαν τις οικονομικές απαιτήσεις που είχε θέσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, αφού στα ταμεία των Θεσσαλονικέων θα μπουν περίπου 4,5 εκατ. ευρώ για το 65% των δικαιωμάτων του Βιεϊρίνια. Επίσης, η Βόλφσμπουργκ θα αναλάβει να πληρώσει και την εφορία για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
 
Όσον αφορά την Πόρτο (διατηρεί το 35% των δικαιωμάτων του παίκτη), σύμφωνα με την “SportDay” δεν έλαβε κάποιο χρηματικό ποσό και διατηρεί το υπόλοιπο ποσοστό ευελπιστώντας σε κέρδος από τη μεταπώληση του παίκτη σε άλλη ομάδα. Πάντως, σύμφωνα με την “Α Bola”, οι “δράκοι” θα πάρουν περίπου 1, 3 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε και τον Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ είναι πάντα ανοιχτό και το θέμα Σαλπιγγίδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα