Αθλητικά

Κουκουρέγια για την απονομή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Τρομοκρατημένος από τον Τραμπ, κανείς δεν είχε το θάρρος να του πει κάτι

Ο Μαρκ Κουκουρέγια αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι ήταν αμήχανοι στην απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να κλέψει τις εντυπώσεις στην απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι.

Η Τσέλσι διέλυσε την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0 και κατέκτησε το ανανεωμένο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ωστόσο, κανείς από τους ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε την κατάκτηση του τροπαίου κατά τη διάρκεια της απονομής, αφού ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να δώσει ένα προσωπικό σόου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποφάσισε να παραμείνει στο βάθρο τη στιγμή που οι μπλε παραλάμβαναν το τρόπαιο από τα χέρια του Τζάνι Ινφαντίνο.

Οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι ενοχλήθηκαν με την παρουσία του Τραμπ στο βάθρο, με τον Μαρκ Κουκουρέγια να περιγράφει πως αισθάνθηκε εκείνη την ώρα, βλέποντας τον Αμερικανό πρόεδρο να μην φεύγει.

“Μας είχαν πει ότι ο Τραμπ θα παρέδιδε το τρόπαιο και ότι ουδείς έπρεπε να το σηκώσει, μέχρι να φύγει. Όλοι στεκόμασταν εκεί, περιμένοντας να φύγει αλλά δεν είπε τίποτα.

Μας κοίταξε και είπε “Σηκώστε το, εγώ μένω εδώ”. Ήμουν κυριολεκτικά τρομοκρατημένος, κανείς δεν είχε το θάρρος να του πει κάτι”, δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός της Τσέλσι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα