Αθλητικά

«Μαγικός» Ντόντσιτς έστειλε την Σλοβενία στο Τόκιο ρίχνοντας στο «καναβάτσο» τη Λιθουανία

Η Σλοβενία πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αφού επικράτησε 96-85 της Λιθουανίας στο προολυμπιακό τουρνουά του Κάουνας «σοκάροντας» τους οικοδεσπότες με απόλυτο πρωταγωνιστή τον «τριπλό» Λούκα Ντόντσιτς.

Η εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών της Σλοβενίας πήρε το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο από το προολυμπιακό τουρνουά του Κάουνας, αφού νίκησε σήμερα (4/7) στον τελικό της διοργάνωσης την «οικοδέσποινα» Λιθουανία με 96-85.

Ο Ντόντσιτς πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση αφού είχε 31 πόντους, 11 ριμπαουντ και 13 ασίστ, έχοντας ως συμπαραστάτη τον Κάντσαρ και τον Μπλάζιτς με 16 και τον Τόμπι με 13 πόντους. Για τη «Λιέτουβα», ξεχώρισαν οι Βαλαντσιούνας, Μπουτκεβίτσιους και Καλνιέτις με 14 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σλοβενία θα δώσει για πρώτη φορά στην Ιστορία το «παρών» σε Ολυμπιακούς Αγώνες, την ώρα που η Λιθουανία δεν είχε απουσιάσει ποτέ από το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ των ανδρών, έχοντας συμμετάσχει σε κάθε διοργάνωση από το 1992.

https://www.youtube.com/watch?v=VOHMCpO4L3I

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα