Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δύσκολη νύχτα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο – Φυγαδεύτηκε με τους παίκτες

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δύσκολη νύχτα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο – Φυγαδεύτηκε με τους παίκτες

Ο αποκλεισμός της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον τελικό του Κυπέλλου Ισραήλ φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, οι οποίοι προσπάθησαν να μπουκάρουν στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Η νέα εντός συνόρων σφαλιάρα εξόργησε τους οπαδούς της Μακάμπι, οι οποίοι σύμφωνα με την ιστοσελίδα SPORT5 εξερράγησαν μετά από το τέλος της αναμέτρησης.


“Οι παίκτες έμειναν παγιδευμένοι στα αποδυτήρια μετά από την ήττα, καθώς ένας αριθμός οπαδών προσπάθησε να εισβάλει σε αυτά, βρίζοντάς τους. Η ασφάλεια του γηπέδου ανέλαβε δράση, οι παίκτες φυγαδεύτηκαν από μία πίσω πόρτα, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποχώρησε με συνοδεία για να φτάσει ασφαλής στο αυτοκίνητό του” αναφέρει το ισραηλινό μέσο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και η πόρτα της εξόδου από τη Μακάμπι είναι πιο κοντά από ποτέ.

Δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Έλληνα τεχνικό αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα του Τελ Αβίβ, με τον Έλληνα προπονητή να απαντά πως “πρέπει να κάνετε αυτή την ερώτηση στους ιδιοκτήτες και όχι σε εμένα”.

Τις επόμενες ώρες, η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πάρει την οριστική απόφαση της για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος είχε βρεθεί κοντά στην έξοδο και πριν από λίγους μήνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις