Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μαξ Φερστάπεν: Τα συγχαρητήρια του Λιούις Χάμιλτον και του πατέρα του στον νέο πρωταθλητή της Formula 1

Μαξ Φερστάπεν: Τα συγχαρητήρια του Λιούις Χάμιλτον και του πατέρα του στον νέο πρωταθλητή της Formula 1
ΦΩΤΟ Reuters

Όμορφα και συγκινητικά στιγμιότυπα έλαβαν χώρα μετά την ολοκλήρωση του Γκραν Πρι της Formula 1 στο Άμπου Ντάμπι, όπου κυριολεκτικά στην τελευταία στροφή ο Μαξ Φερστάπεν στέφθηκε για πρώτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής, κερδίζοντας όπως φάνηκε και τον απόλυτο σεβασμό του Λιούις Χάμιλτον.

Μία πανέμορφη στιγμή εξελίχθηκε μετά το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης του Μαξ Φερστάπεν με τον Λιούις Χάμιλτον στο Άμπου Ντάμπι, που βρήκε νικητή και νέο παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 τον Ολλανδό πιλότο της Red Bull.

Συγκεκριμένα ο πατέρας του πετά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον, Άντονι, πήγε και συνεχάρη τον Μαξ αλλά και τον πατέρα του Τζος, που παλαιότερα ήταν πιλότος της Minardi.

Αργότερα πάνω στο πόντιουμ και μέσα σε αποθέωση, ο Χάμιλτον τσούγκρισε την σαμπάνια του με αυτή του Φερστάπεν σε μία όμορφη στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού.

 

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Φερστάπεν και στη Red Bull. Είμαι τόσο χαρούμενος για την ομάδα μου τη Mercedes, δώσαμε πραγματικά τα πάντα. Ένιωθα απίστευτα στο μονοθέσιο τους τελευταίους μήνες. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά ο Χάμιλτον λίγο αργότερα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις