Αθλητικά

Μιλίνκοβιτς: Τιμή μου που ήμουν στον πάγκο του Άρη

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς αποχαιρέτησε την Ελλάδα δηλώνοντας υπερήφανος που ήταν έστω και για λίγο στον πάγκο του Άρη, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει την επιλογή της διοίκησης να αλλάξει προπονητή.

Ο Σέρβος προπονητής μίλησε στην κάμερα της NOVA…

-Αδοξο τέλος; 
«Ήταν τιμή μου που δούλεψα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Αρης! Εχει έναν φοβερό κόσμο που ποτέ δεν τον εγκαταλείπει. Ηξερα σε τι συνθήκες ερχόμουν και γι αυτό δούλεψα πάρα πολύ, έδωσα τον εαυτό μου για κάτι να πετύχουμε κάτι καλό. Δυστυχώς, έγινε αυτό που έγινε, καθώς που η δουλειά που κάναμε δεν φάνηκε μέσω των αποτελεσμάτων». 

-Ο λόγος που φεύγετε έχει να κάνει με την αλλαγή της διοίκησης; 
«Είναι γεγονός ότι αν φύγει μία διοίκηση και έρθει κάποια άλλη φέρνει δικό της προπονητή και αυτό είναι κάτι που βλέπουμε και ζούμε στο ποδόσφαιρο». 

-Θεωρείτε πως ο κ. Σκόρδας είχε πάρει την απόφασή του, αναφορικά με το πρόσωπό σας; 
«Δεν γνωρίζω τον κύριο τόσο καλά και δεν θέλω να σχολιάσω».

-Τι κρατάτε από τον Αρη; 
«Σε μένα θα μείνει η υποστήριξη από τον Αρειανό κόσμο, αυτό που έζησα στην οικογένεια του Αρη αυτούς τους τέσσερις μήνες. Οπου βρέθηκα, όλοι με υποστήριξαν, ακόμη και παλιοί παράγοντες, όπως ο κ. Αρης Στεφανίδης ο οποίος ήταν πάντα μαζί μας και στις ήττες και στις νίκες». 

-Αφήνετε κάτι στη μέση;
«Είχαμε δυσκολίες και αυτό πάνω-κάτω το ξέρουν όλοι, αλλά έχοντας σεβασμό σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Αρης, δεν είναι σωστό να σχολιάσω αυτά που σκέφτομαι. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, την οικογένεια Στεφανίδη, περισσότερο απ΄ όλους τον Super 3 που είναι ο πιο δυνατός και καλύτερος σύνδεσμος του Αρη! Καλή επιτυχία, μέσα απ΄ την καρδιά μου και στους παίκτες, αλλά και στην καινούρια τεχνική ηγεσία. Να πετύχουν στο έργο τους και να σώσουν το σωματείο». 

-Μπορεί να σωθεί ο Αρης;
«Δεν θα σχολιάσω αυτό το ερώτημα, παρά μόνο να πω πως θέλω  μ΄ όλη μου την καρδιά να μείνει ο Αρης στη Superleague». 

-Γυρνώντας στη Σερβία θα δηλώνετε και λίγο Αρης; 
«Ο Αρης θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Μπορώ να πω μάλιστα πως έγινα Αρειανός! Και στο λαό του Αρη δεν μπορείς να πεις ψέματα, διότι βλέπουν ποιος δίνει τα πάντα και ποιος όχι. Ξέρει να εκτιμά την προσπάθεια».

“Αφήστε τους να λένε πως είμαστε τελειωμένοι”

Άρης: Ο Σκόρδας παρουσίασε τον Σούλη Παπαδόπουλο

Παρελθόν από τον Άρη ο Μιλίνκοβιτς


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα