Αθλητικά

Νεκρός Έλληνας ποδοσφαιριστής σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο ποδοσφαιριστής του Γ.Σ. Αλμυρού, Αποστόλης Πλασταράς. Ο 31χρονος αθλητής ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αλμυρού.
 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το αυτοκίνητο του 31χρονου ποδοσφαιριστή αναποδογύρισε μετά από σύγκρουση και ο ίδιος εκτοξεύτηκε στο οδόστρωμα, παρασυρόμενος από διερχόμενο όχημα.

Ο Αποστόλης Πλασταράς ήταν ένας ταλαντούχος σέντερ φορ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Η Μπαρτσελόνα «επέζησε» από το συγκλονιστικό ματς του Μπριζ με αυτογκόλ του Τζόλη – 4η ήττα για Μπενφίκα και Άγιαξ
Απίστευτο ματς στο Βέλγιο, με την Μπαρτσελόνα να γλιτώνει από νέα ήττα. Ακυρώθηκε γκολ της Μπριζ στο 90' - Όλα τα αποτελέσματα τη βραδιάς (05.11.2025) που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της League Phase
ΦΩΤΟ Reuters