Αθλητικά

Ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις με τον Ιτούρμπε να κάνει θεραπεία

Μετά το ρεπό της Πέμπτης (15/07), ο Άρης επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, με τον Χερμάν Μπούργος να “τρέχει” τους παίκτες του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Άρη παραμένει ο Χουάν Ιτούρμπε, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του και ακόμη δεν είναι σε θέση να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Μετά το ρεπό της Παρασκευής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση του Σαββάτου ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις πρόληψης και ενδυνάμωσης, αερόβιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι τακτικής) με τον Χουάν Ιτούρμπε να κάνει θεραπεία και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. 

Αύριο, Κυριακή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»). 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα