Αθλητικά

Ο Δημήτρης Αγραβάνης συνεχίζει στην ισλανδική Τινταστόλ

Θα είναι και πάλι συμπαίκτης με τον αδερφό του

Στα… χνάρια του αδελφού του Γιάννη θα βρεθεί ο Δημήτρης Αγραβάνης. Αν και ξεκίνησε τη σεζούν στη λιθουανική Νεπτούνας με προπονητή τον Έλληνα Γιώργο Βόβορα, ο Δημήτρης Αγραβάνης ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ισλανδία για λογαριασμό της Τινταστόλ.

Σε αυτήν αγωνίζεται ο αδελφός του Γιάννης, με τη διοίκηση του συλλόγου της Ισλανδίας να του προσφέρει συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά τον «Ισλανδό» Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ισλανδικής Γκρίνταβικ τη σεζόν 1997-98 και έγινε ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας που αγωνίστηκε ποτέ στη συγκεκριμένη χώρα, πλέον το ελληνικό μπάσκετ θα έχει και τους «Ισλανδούς» αδελφούς Αγραβάνη.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα