Αθλητικά

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε ξανά για την Κρουζ Αζούλ στο Μεξικό

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι ασταμάτητος με την Κρουζ Αζούλ στο Μεξικό και κόντρα στην Πουέμπλα σκόραρε το έκτο του γκολ σε μόλις 10 εμφανίσεις στη Λατινική Αμερική.

Το περασμένο καλοκαίρι η Κρουζ Αζούλ έβαλε… βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσει τον Γιώργο Γιακουμάκη από την Ατλάντα, αλλά ο Έλληνας επιθετικός έχει ήδη βγάλει τα λεφτά του, αφού σκοράρει διαρκώς στο Μεξικό.

Η ομάδα του φιγουράρει έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας κόντρα στην Πουέμπλα (2-1) τη 10η νίκη της σε 12 παιχνίδια. Ο Γιακουμάκης σκόραρε στο συγκεκριμένο ματς με καρφωτή κεφαλιά και έφθασε τα 6 γκολ στο Μεξικό.

Ο Γιακουμάκης είναι παράλληλα και ο πρώτος Έλληνας παίκτης στην ιστορία του Μεξικανικού ποδοσφαίρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην ΕΡΤ
Η Εθνική Γυναικών δίνει το «παρών» στη διοργάνωση, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο ΣΕΦ απέναντι στις Γαλλία, Τουρκία και Ελβετία, με στόχο μια δυναμική παρουσία και πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ