Αθλητικά

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στις εξέδρες του ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν έχασε την ευκαιρία και είδε από κοντά τον Ολυμπιακό, σε ένα ακόμα ματς στο ΣΕΦ.

Ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (02.01.2024) στο ΣΕΦ και παρακολούθησε από κοντά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο (79-74).

Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι γνωστή για τα φιλοολυμπιακά της αισθήματα και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε τους Πειραιώτες να επικρατούν της Αρμάνι Μιλάνο, για την 18η αγωνιστική της Euroleague.

Να αναφέρουμε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρακολούθησε ματς του Ολυμπιακού από τις εξέδρες του ΣΕΦ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS