Αθλητικά

Ο Πανόπουλος διευκρίνισε τη δήλωσή του για τις μαριονέτες

Ο Χρήστος Πανόπουλος με νέα γραπτή δήλωση ξεκαθάρισε ότι δεν αναφερόταν στη διαιτησία του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ αλλά στην εμφάνιση της ομάδας του.

Η δήλωση του Χρήστου Πανόπουλου:

Με αφορμή ερώτηση που δέχθηκε ο προπονητής μας από δημοσιογράφο στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, που του ζητούσε να σχολιάσει τη δήλωσή μου που κατά την άποψη του δημοσιογράφου αναφερόταν έμμεσα και στην διαιτησία, έχω να διευκρινίσω απόλυτα τα κάτωθι: «Οι μαριονέττες που συμμετείχαν σ’ αυτό το παιχνίδι ώστε να κάνει ο ΠΑΟΚ αυτό το show, ήμασταν αποκλειστικά όλοι εμείς που συμμετέχουμε στην SKODA ΞΑΝΘΗ σε όλα τα πόστα. Χωρίς να εξαιρείται κανένας. Την ίδια ακριβώς δήλωση θα έκανα με την εικόνα της ομάδας μου, αν ο διαιτητής έδινε ή δεν έδινε 2, 5 ή 15 πέναλτι.

Πιστεύω στην ομάδα μας, πιστεύω σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές έναν – έναν ξεχωριστά, πιστεύω στον προπονητή μας. Λάθη κι άσχημες μέρες έχουμε όλοι μας. Δεν κάνουν λάθη οι νεκροί κι αυτοί που δεν δουλεύουν. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον κανείς από εμάς δεν ανήκει σ’ αυτές τις κατηγορίες.»

Πανόπουλος: Μαριονέτες στο σόου του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ τριών αστέρων πάει για… σεντόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες «Μιλάνο – Κορτίνα 2026» ζωντανά στην ΕΡΤ, το πρόγραμμα των μεταδόσεων και οι ελληνικές συμμετοχές
Η μεγάλη γιορτή του χειμερινού αθλητισμού στη δημόσια τηλεόραση, από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026 έως και την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026
ΦΩΤΟ REUTERS