Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Σκότι Πίπεν, το μπέρμπον και η διαφορετική ματιά για τους Μπουλς από τα απομνημονεύματα του

Ο Σκότι Πίπεν, το μπέρμπον και η διαφορετική ματιά για τους Μπουλς από τα απομνημονεύματα του

Η προώθηση του νέου μπέρμπον του Σκότι Πίπεν και τα απομνημονεύματα του βιβλίου «Unguarded» για τους θρυλικούς Σικάγο Μπουλς, μέσα από τα… μάτια του “Ινδιάνου”.

Ο Σκότι Πίπεν έδωσε συνέντευξη στο GQ, σε μια προσπάθεια να προωθήσει στην αγορά ένα νέο μπέρμπον με το όνομα “Digits” (Δάχτυλα, όπως δηλώνεται από την ετικέτα στη φιάλη), αλλά και το επερχόμενο βιβλίο με τίτλο «Unguarded» (τα απομνημονεύματα τού έξι φορές πρωταθλητή του NBA με τους Σικάγο Μπουλς της δεκαετίας του 1990).

 

Σχετικά με το “Digits”, ο Σκότι Πίπεν τόνισε πως «…ήταν μια ιδέα, τεμπελιάζαμε στη διάρκεια της πανδημίας, πίνοντας, μερικές φορές και πάνω από το φυσιολογικό. Ένας από τους εταίρους μου είπε ότι θα έπρεπε να κάνω το δικό μου μπέρμπον». Ο συγκεκριμένος άνδρας πρότεινε στον Πίπεν να συναντήσει τον Dave Phiney και ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους στο Savage & Cook (αποστακτήριο στην Καλιφόρνια), οι οποίοι αρχικά νόμιζαν ότι ήταν πλάκα. «Μέσα σε τρεις τέσσερις μέρες, ο Dave ήρθε με αεροπλάνο στο Λος Άντζελες και καθίσαμε σε δείπνο έξι ωρών. Και μετά από αυτό κλείσαμε τη συμφωνία δίνοντας τα χέρια. Υπήρχε σπουδαία χημεία μεταξύ μας και χτίσαμε πάνω σ’ αυτό».

 

Γιατί μπέρμπον: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω δοκιμάσει άλλα ποτά. Μου αρέσει να πίνω κρασί και άλλα ποτά. Για κάποιον λόγο ένιωσα ότι το μπέρμπον κατά κάποιον τρόπο μου ταιριάζει. Ήταν κάτι που πάντα μου άρεσε, αλλά ένιωσα σαν να ήμουν έτοιμος να βαδίσω το μονοπάτι της δημιουργίας του δικού μου μπέρμπον» απάντησε.

Ο Πίπεν ρωτήθηκε για τις προτιμήσεις του σε αλκοόλ. «Μου αρέσουν τα κοκτέιλ. Πίνω ποτά με βότκα. Μου αρέσει η τεκίλα. Αλλά είμαι ο τύπος που προσαρμόζεται παντού. Αν το καλοκαίρι είμαι σε γήπεδο για αγώνα μπέιζμπολ, θα ‘θελα μια παγωμένη μπύρα» εξομολογήθηκε.

Για τα αναμενόμενα απομνημονεύματά του είπε ότι «αυτή είναι μια ιστορία που πρέπει να ειπωθεί. Χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος λίγο παραπάνω για μένα και την καριέρα μου. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Και νομίζω ότι ήρθε ο καιρός».

Πέρυσι, η σειρά ντοκιμαντέρ «The Last Dance» παρουσίασε μέσα από τα μάτια του Μάικλ Τζόρνταν μια… αστραφτερή του “Αέρινου”, μαζί με σκηνές από τους Chicago Bulls της δεκαετίας του 1990, που πολλοί είδαν για πρώτη φορά. Και επανήλθε στη μνήμη η οικεία δυναμική: ο Μάικλ ο ήρωας, ο Σκότι ο παρατρεχάμενος.

Στη συνέντευξη που έδωσε, ο Πίπεν κλήθηκε να σχολιάσει το ότι στα απομνημονεύματά του υποστηρίζει πως χωρίς τον ίδιον δεν θα υπήρχαν Bulls όπως τους ξέρουμε, δεν θα υπήρχε ντοκιμαντέρ «The Last Dance», δεν θα υπήρχαν λάβαρα και το ότι ο Μάικ δεν θα ήταν ο ίδιος Μάικ.

«Θέλω ο κόσμος να διαβάσει και να γράψει ο καθένας το δικό του σενάριο. Έχετε ακούσει και δει την ιστορία του τι ήταν η ομάδα μας, πλευρές κατά κάποιον τρόπο. Πλευρές που ήθελαν να δείτε. Νομίζω ότι το βιβλίο στα σίγουρα θα σας δώσει μια διαφορετική οπτική για μένα και για το πώς έβλεπα τα πράγματα και για το γιατί έκανα πράγματα με τον τρόπο που τα έκανα» υπογράμμισε ο Σκότι Πίπεν.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις