Αθλητικά

Ο Τσέντι Όσμαν επέστρεψε στο T- Center με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Τούρκος φόργουορντ δεν άργησε να πατήσει ξανά το glass floor μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ο Τσέντι Όσμαν επέστρεψε στο T- Center, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Το T- Center δεν είχε πολύ κόσμο στην παρουσίαση του ΠΑΟΚ, μιας και ο Παναθηναϊκός παίζει με τη Μπουργκ το βράδυ (18/09/26) στις 21:15, όμως όσοι φίλοι των πρασίνων ήταν στο γήπεδο χειροκρότησαν τον Τσέντι Όσμαν και τον Νικ Καλάθη στην επιστροφή τους στην έδρα που μεγαλούργησαν με την πράσινη φανέλα.

Ο Τούρκος φόργουορντ έδειξε μάλιστα από τα πρώτα λεπτά ότι θα είναι ο ηγέτης του Δικεφάλου, μιας και είχε εξαιρετική απόδοση, η οποία του χάρισε την αποθέωση από το αθηναϊκό κοινό, που δεν έπαψε να τον λατρεύει παρά το γεγονός ότι θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού από τη φετινή σεζόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα