Αθλητικά

Ο Τζέιλεν Μπράουν χλεύασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή

Ο Τζέιλεν Μπράουν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσαν μία ακόμη μεγάλη “μάχη” στο NBA, με τους Μπόστον Σέλτικς να αναδεικνύονται ξανά νικητές κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς.

Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων δε, Τζέιλεν Μπράουν και Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινα viral και για τη μεταξύ τους κόντρα, με τον Αμερικανό φόργουορντ των Σέλτικς να χλευάζει αυτή τη φορά τον ηγέτη των Μπακς.

Ο “Greek Freak” είχε κάνει πλάκα στον αντίπαλό του μέσα στο παρκέ και ο Μπράουν φαίνεται ότι δεν το ξέχασε. Μετά από ένα προσωπικό καλάθι έδειξε ότι ο Αντετοκούνμπο είναι “πολύ μικρός” για να τον μαρκάρει και συνέχισε να τον χλευάζει, με αποτέλεσμα να δεχθεί και τεχνική ποινή από τους διαιτητές.

Η κόντρα των δύο δεν συνεχίστηκε πάντως, με τον Αντετοκούνμπο να μένει αμέτοχος αυτή τη φορά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS