Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτη γκάφα στην εκκίνηση του τριάθλου

Οι κριτές στον αγώνα τριάθλου των Ολυμπιακών Αγώνων έκαναν γκάφα στην εκκίνηση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να δοθούν δύο εκκινήσεις για να αρχίσει ο αγώνας.

Οι κριτές έδωσαν κατά λάθος πιθανότατα την εκκίνηση, την ώρα που ένα από τα σκάφη της διοργάνωσης βρίσκονταν μπροστά από τους μισούς αθλητές και έτσι αυτοί δεν μπορούσαν να πέσουν στο νερό.

Οι υπόλοιποι αθλητές όμως έπεσαν κι αμέσως τα υπόλοιπα σκάφη τους σταμάτησαν, αφού η εκκίνηση είχε ακυρωθεί.

Δείτε την γκάφα των διοργανωτών:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοινώθηκε η πώληση των «ροχιμπλάνκος» στην επενδυτική εταιρεία Apollo Sports Capital
Θα κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Μαδριλένων ενώ οι Μιγκέλ Ανχελ Χιλ και Ενρίκε Θερέθο θα “στηρίξουν” την ιδιοκτήτρια εταιρία, σε αυτή τη μεταβατική περίοδο
ΦΩΤΟ REUTERS